dut-BE België (NL)

Geld-terug-garantie

Heb je nauwkeurig de bijsluiter gelezen en de gebruiksinstructies opgevolgd? Houdt er daarnaast rekening mee dat aanpassingen in de leefomgeving worden vereist en FELIWAY® hier een aanvulling op is. Geef FELIWAY® minstens 2 weken, ideaal 4 weken, de tijd om te werken.

Bij enige twijfel vraag advies aan je dierenarts of veterinair gedragskundige of neem contact met ons op via Facebook voor tips. 

FELIWAY® wordt ondersteund door een productgarantie. Indien je niet tevreden bent over de werking van het product, nadat je FELIWAY® volgens de instructies en bij boven genoemde problemen hebt toegepast, dan zullen wij ervoor zorgen dat je het geld terugkrijgt van jouw dierenartsenpraktijk of ander verkooppunt. Let op: De garantie op uw FELIWAY® product loopt tot 6 maanden na aankoop van het productEen bewijs van aankoop is vereist.

De FELIWAY®-Garantie geldt momenteel alleen voor aankopen gedaan in Nederland.

FELIWAY® is geen diergeneesmiddel. Als er tekenen zijn van een ziekte, raadpleeg dan je dierenarts.

De werkzaamheid van FELIWAY® is aangetoond in 13 studies die gepubliceerd zijn in wetenschappelijke tijdschriften en tijdens veterinaire conferenties. FELIWAY® wordt aangeraden en gebruikt door dierenartsen, verschillende kattengedragspecialisten en in verscheidene kattenpensions en asielen.

MoneyBack cat

Wat moet u doen voor de geld-terug-garantie?

Stuur uw verhaal, wat is er gebeurd met bewijs van aankoop en wij nemen contact met u op.