dut-BE België (NL)

FELIWAY FRIENDS

Wat is FELIWAY FRIENDS?

Soms kan het delen van een huis moeilijk zijn voor katten. 60% van de katteneigenaren met meer dan 1 kat in huis ziet spanningen tussen zijn/haar katten. FELIWAY® FRIENDS vermindert vijandigheid tussen je katten en zorgt ervoor dat ze gelukkig samen onder één dak kunnen leven. Dit komt door het Cat Appeasing Feromoon in het product. FELIWAY® FRIENDS is een exacte kopie van dit feromoon. Dit feromoon produceert moederpoes tijdens de lactatie om een band te creëren tussen haar en de kittens. Katten herkennen dit feromoon gedurende hun hele leven, waardoor het op latere leeftijd ook nog een kalmerend effect zal hebben, ook als katten uit verschillende nestjes komen. 

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat FELIWAY®FRIENDS spanningen en conflicten tussen katten in één huishouden, zoals vechten, staren, blokkeren, agressie en najagen, vermindert. Hoe je naast de FELIWAY® FRIENDS Verdamper samenhang kan creëren tussen meerdere katten in een huishouden, conflicten kan voorkomen en hoe je katten opnieuw aan elkaar laat wennen, lees je hier.

FELIWAY® is overal makkelijk toepasbaar:

..

Testimonial FELIWAY® FRIENDS

Jip vertoonde aanvallend gedrag naar Lizzy. Hij staarde haar aan, wachtte haar op en was agressief. Onze oproep voor een testpanel kwam als geroepen voor baasjes Charlotte en Martijn. Zie hier het resultaat met de FELIWAY® FRIENDS.

Testimonial FELIWAY® FRIENDS

Kantoorkatten Mushi en Cheesy van Poopy Cat kregen er een nieuwe collega bij: de 3 jarige Pers Olly. FELIWAY® FRIENDS vermindert vijandigheid tussen de katten en zorgt ervoor dat ze gelukkig samen onder één dak kunnen leven.

FELIWAY® FRIENDS producten

feliway friends navulling

Het feromoon in de FELIWAY ® FRIENDS Navulling is geschikt om spanningen en conflicten tussen katten in één huishouden, zoals vechten,...

feliway friends verdamper

Het feromoon in de FELIWAY ® FRIENDS Verdamper is geschikt om spanningen en conflicten tussen katten in één huishouden, zoals vechten,...

Ervaringen

 kattenconflict

kattenconflict

De uitzonderlijke prestaties van Feliway zorgde ervoor dat mijn poes zich weer veilig voelt in...

Lees meer >