FELIWAY wordt aanbevolen door dierenartsen

Aanbevolen door dierenartsen

De werkzaamheid van FELIWAY is bewezen in talrijke klinische onderzoeken die zijn gepubliceerd in gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften of worden gepresenteerd op internationale conferenties.

Miljoenen katteneigenaren over de hele wereld hebben een groot verschil in hun kat opgemerkt na het gebruik van FELIWAY: hun katten voelen zich meer op hun gemak, stoppen met plassen, krabben of verstoppen, brengen meer tijd met hen door, leven in harmonie met andere katten en kunnen beter omgaan met veranderingen in hun huis.

FELIWAY wordt gebruikt en aanbevolen door dierenartsen en -chirurgen gespecialiseerd in gezelschapsdieren. Veel dierenartspraktijken gebruiken FELIWAY in hun praktijk om katten te helpen wennen aan de praktijk, wat consultatie en herstel van operatie voor iedereen veel makkelijker maakt. FELIWAY helpt katten om na een operatie veel sneller weer te gaan eten, wat belangrijk is voor hun herstel.

De International Society of Feline Medicine bepaalt welke standaard dierenartspraktijken moeten halen om een Katvriendelijke kliniek te zijn. Bij deze standaard hoorde ook het gebruik van FELIWAY in de praktijken.

Lees meer over FELIWAY.

Zie waar je FELIWAY kunt kopen

WAAR TE KOOP