Tevredenheidsgarantie

Heb je nauwkeurig de bijsluiter gelezen en de gebruiksinstructies opgevolgd? Houdt er daarnaast rekening mee dat aanpassingen in de leefomgeving worden vereist en FELIWAY hier een aanvulling op is. Geef FELIWAY minstens 4 weken de tijd om te werken.

Bij enige twijfel vraag advies aan je dierenarts of veterinair gedragskundige of neem contact met ons op via Facebook of ons contactformulier voor tips.

FELIWAY wordt ondersteund door een tevredenheidsgarantie. Indien je niet tevreden bent over de werking van het product, nadat je FELIWAY volgens de instructies en bij boven genoemde problemen hebt toegepast, dan zullen wij ervoor zorgen dat je het geld terugkrijgt van jouw dierenartsenpraktijk of ander verkooppunt. Let op: De garantie op het FELIWAY product loopt tot 6 maanden na aankoop van het product. Een bewijs van aankoop is vereist.

De FELIWAY-Garantie geldt momenteel alleen voor aankopen gedaan in de Benelux.

FELIWAY is geen diergeneesmiddel. Als er tekenen zijn van een ziekte, raadpleeg dan je dierenarts.

De werkzaamheid van FELIWAY is aangetoond in 13 studies die gepubliceerd zijn in wetenschappelijke tijdschriften en tijdens veterinaire conferenties. FELIWAY wordt aangeraden en gebruikt door dierenartsen, verschillende kattengedragspecialisten en in verscheidene kattenpensions, asielen en trimsalons.

Wat moet je doen om je geld terug te krijgen? Stuur uw verhaal en bewijs van aankoop op en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.