Tevredenheidsgarantie

De producten van FELIWAY zijn in te zetten als ondersteuning om een veilige en liefdevolle omgeving voor je kat te creëren. FELIWAY verspreidt feromonen waarmee jouw kat weet dat de omgeving okee is en vertrouwd. Het pakt dus de onderliggende oorzaak van het ongewenste gedrag aan: stress. 

Naast de verspreiding van feromonen zijn er aanpassingen in de leefomgeving vereist. De kat plast in huis, maar heeft geen kattenbak of constante toegang tot buiten? De kat krabt aan de meubels, maar heeft geen stevige krabpaal of speeltjes? De katten vechten, maar moeten de voorzieningen delen? Voorzie in de essentiële behoefte van je kat. Dat houdt in dat elke kat zijn eigen voer- en drinkbakje, kattenbak, krabpaal en slaapplaats nodig heeft (liefst +1 extra).

Bij enige twijfel vraag advies aan je dierenarts of veterinair gedragskundige of neem contact met ons op via Facebook of ons contactformulier voor tips.

Tevredenheidsgarantie

FELIWAY wordt ondersteund door een tevredenheidsgarantie. Indien je onverhoopt niet tevreden bent over de werking van het product, nadat je FELIWAY volgens de instructies in de bijsluiter en bij de juiste problemen hebt toegepast, dan kun je dit melden via het onderstaande contactformulier. Hoe snel je effect ziet is sterk afhankelijk van de grootte van het probleem. Geef FELIWAY minstens 4 weken de tijd om te werken.

Let op: De garantie op het FELIWAY product loopt tot 6 maanden na aankoop van het product. Een bewijs van aankoop is vereist. Op de aankoopbon moet vermeld staan dat het een FELIWAY-product betreft.

De FELIWAY-Garantie geldt momenteel alleen voor aankopen gedaan in de Benelux. Er wordt maximaal één ​FELIWAY-product per klant terugbetaald. 

Geen effect opgemerkt? Deel jouw ervaring zo uitgebreid mogelijk in onderstaand contactformulier. Beantwoord de volgende vragen: 

  1. Welk van onze FELIWAY producten is gebruikt?
  2. Voor welk probleem heb je FELIWAY ingezet?
  3. Hoelang vertoont de kat dit probleem al?
  4. Hoelang heb je het FELIWAY product ingezet?
  5. Heb je naast FELIWAY nog andere dingen geprobeerd om het probleem aan te pakken?
  6. Upload de aankoopbon.

Wij zullen binnen 2 weken contact met je opnemen en in overleg een gepaste oplossing aanbieden. 

FELIWAY is geen diergeneesmiddel. Als er tekenen zijn van een ziekte, raadpleeg dan je dierenarts.

Niet tevreden? Deel jouw ervaring zo uitgebreid mogelijk. Beantwoord bovenstaande 5 vragen en upload een bewijs van aankoop. Wij nemen binnen 2 weken contact met je op.